Som assistent hos oss är du vår kunds viktigaste investering. Det gäller att kunna ta eget ansvar och initiativ utifrån givna förutsättningar i form av mål i arbetet. Hos oss har du goda möjligheter att utveckla det dagliga arbetet och möjliggöra för kunden att leva som andra.

Ditt arbete är där brukaren befinner sig. Det kan exempelvis vara i hemmet, skolan, dagliga verksamheten, sommarstugan eller på utlandssemester. Det stöd som du ger utgår från din brukares behov. Det kan vara stöd i att genomföra vardagliga rutiner som att äta, klä sig och förflytta sig. Du kan också behöva vara ett stöd för brukaren när det gäller kommunikation, förmåga att orientera sig och minnas.

Personlig Assistent är ett kvalificerat och ansvarsfullt arbete. Det innebär att du behöver vara trygg i dig själv och lyhörd för andras behov.

Att arbeta som personlig assistent

childs

Vad krävs av en assistent?

Vi menar att assistera, det är att möjliggöra för den personen som har rätt till assistans, att kunna leva ett så fullgott liv som möjligt, utifrån det handikapp personen har.
Det krävs ett lyssnande utöver det vanliga, det kräver också engagemang, empati, humor, kreativitet och ett enormt tålamod.
Är detta egenskaper Du vet med dig själv att du har?


Vilka möjligheter erbjuds tillsammans med oss?

Vi har alltid kunden som utgångspunkt. Det innebär att det är kunden som väljer vilken assistent den ska ha som personlig assistent.

Vi är delaktiga i anställningsprocessen genom att vi närvarar vid anställningsintervjuerna. För oss är det helt avgörande att kunden kommer att vara nöjd så långt som det är möjligt med sitt val av personlig assistent.
Detta tillvägagångssätt leder i de flesta fall båda till en nöjd kund och nöjda assistenter. Detta är av yttersta vikt för alla parter.

dalar


 

hat

Kollektiv avtal och lönesättning

AidoCare tillämpar individuell lönesättning. Vi värnar om dig som anställd och för att du ska kunna utvecklas inom assistansyrket erbjuder vi handledning samt grund- och fortsättningskurser. Att våra assistenter trivs med sitt arbete är en förutsättning för att våra kunder ska få en långsiktig fungerande assistans.


fatherhands

Hur kommer du vidare?

Ta steget, kontakta vårt huvudkontor. Ett samtal kan förändra hela din tillvaro.

 

 

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande